Rustig wonen aan de rand van Amsterdam

De rust en zaligheid van een dorp en de stadse gezelligheid van Amsterdam.
Het beste van twee werelden. Hier woon je comfortabel en uitstekend bereikbaar. Maar Sniepkwartier is vooral ook zorgeloos huren. Aan de rand van nieuwbouwwijk Plantage De Sniep verrijzen twee appartementsgebouwen Sniepkwartier.

Hier komen totaal 102 vrije sector huurappartementen. De overige appartementen in Sniepkwartier zijn bestemd voor sociale huur. Medio december 2020 gaan de eerste 38 appartementen in verhuur. De belangstelling is groot, dus schrijf je nu vast in.

€ 990,- - € 1.550,- p/m
57 - 109 m2 woonoppervlakte
1 tot 2 slaapkamers
102 woningen

Over Sniepkwartier

Bereikbaar wonen

Bereikbaar wonen

Met tramlijn 19 voor de deur is trendy Watergraafsmeer en de leuke hippe restaurantjes in Amsterdam-Oost in nog geen 15 minuten te bereiken. Met nog 10 minuten extra sta je in het uitgaansleven van het Leidseplein.
Maar een beetje sportieveling springt liever op de fiets. Net zo makkelijk en vaak nog sneller. Bereikbaar huren in Sniepkwartier is je snel kunnen verplaatsen naar heel Amsterdam.

Gevarieerd aanbod vrije sector huurappartementen

Gevarieerd aanbod vrije sector huurappartementen

Hoe wil jij wonen? Is een woonoppervlakte van 57 m2 voldoende? Of kies je voor een ruim appartement van ca. 109 m2, waarin je als gezin kunt groeien? De ruime keuze aan woonindelingen en woningtypen maakt huren in Sniepkwartier zo aantrekkelijk. Kies uit twee- en -driekamerappartementen van ca. 57 tot 86 m2. Of, wat te denken van een ruime maisonnette van ca. 109 m2? Je woont dan over twee woonlagen met een groot dakterras. Een fraai ontworpen woonindeling hebben de hoekappartementen met twee slaapkamers en een woonoppervlakte tot circa 84 m2.
Bijzonder: alle woningen in Sniepkwartier hebben een (inpandige) balkon, loggia of groot dakterras.

Aanmelden

Aanmelden

Is het nieuwe Sniepkwartier voor jou de plek waar je graag wilt wonen? Meld je dan nu vast in als belangstellende en maak alvast een eigen account aan. Medio december 2020 start de verhuur van de eerste 38 huurappartementen en -maisonnettewoningen met 28 parkeerplaatsen. Alle parkeerplaatsen zijn gekoppeld aan een woning. Met jouw account kun je direct en snel inschrijven voor het appartement van je voorkeur (meerdere opties toegestaan). Bekijk HIER alle mogelijke woningtypen en plattegronden.

Tip:

Vanuit je voordeur kun je een sprintje trekken langs de Weespertrekvaart. Doe mee met de populaire Diemercross.

Vier woningtypen - Gebouw De Gaasp

3-Kamerappartement

3-Kamerappartement

Afgebeeld type: C2
Woonoppervlakte: ca. 85 m2
Slaapkamers: 2

2-Kamerappartement

2-Kamerappartement

Afgebeeld type: O
Woonoppervlakte: ca. 57 m2
Slaapkamers: 1

Maisonnette

Maisonnette

Afgebeeld type: N
Woonoppervlakte: ca. 85 m2
Slaapkamers: 2

Hoek-Appartement

Hoek-Appartement

Afgebeeld type: U
Woonoppervlakte: ca. 84 m2
Slaapkamers: 2

Planning

01

Start bouw

01
2020

De bouw is gestart in 2020. Het hoogste punt is inmiddels bereikt en de afbouw bevindt zich de laatste fase. Het gebouw zal in het eerste kwartaal van 2021 helemaal gereed zijn.

02

Maak je account aan

02
Vandaag

Schrijf je nu al in als belangstellende en maak je online account aan. Als de datum van start verhuur bekend is ontvangt je daarover een e-mail

03

Oplevering

03
Verwacht 2021

Naar verwachting worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd. Voor die tijd heb je te horen gekregen of je een woning toegewezen hebt gekregen.

“Wonen in een appartement in Sniepkwartier? Inschrijven is zo gedaan. Maak direct je account aan en laat ons je voorkeur weten!”