Kies het appartement van jouw voorkeur

Kies het appartement van jouw voorkeur

Na het succesvol verhuren van De Gaasp is de beurt aan De Diem! De 64 vrije sector huurappartementen van De Diem gaan 6 september in de verhuur. Hoe je de meeste kans maakt op een gloednieuwe huurwoning op deze topplek in Diemen? Oriënteer je nu alvast en zorg dat je goed voorbereid bent.

 

Zo vind je jouw droomhuis

Met de slimme woningzoeker vind je snel je weg. Onze tip! Begin bij ‘Woningtypes’. Klik op ‘meer info’ bij het type waar je interesse in hebt en klik op het gebouw onder de omschrijving. Dan zie je precies waar deze appartementen zich bevinden en tonen we de huurprijs. Als je verder klikt, krijg je steeds meer informatie te zien én kun je de moodboard en plattegrond downloaden.

 

Bereid je goed voor

Natuurlijk kun je altijd even de makelaar bellen als je hulp wilt of vragen hebt. Overigens zijn al veel vragen eerder beantwoord. Klik hier om direct bij de ‘Downloads en FAQ’s’ te komen. Hier staat bijvoorbeeld welke inkomenscriteria en toetsingsdocumenten we hanteren én welke documenten je moet aanleveren om in aanmerking te komen.

 

Wil je niets missen? Schrijf je in als geïnteresseerde!