Maandag 6 september start verhuur!

Het is bijna zover, de verhuur start volgende week maandag. Om precies 10.00 uur kun je je inschrijven. Ben jij goed voorbereid? Hieronder leggen we uit hoe je kans maakt op zo’n mooi appartement in Sniepkwartier.

Hoe kom je voor een huurwoning in aanmerking?

Om een appartement te kunnen huren, schrijf je je in op de website en maak je een persoonlijk account aan. Als de verhuur start, kun je je hier inschrijven voor de appartementen van jouw voorkeur. De appartementen worden toegewezen indien je aan de huurvoorwaarden voldoet. Zorg dus bij inschrijven dat je alle juiste documenten inlevert. Zijn er meerdere kandidaten voor dezelfde woning? Dan wordt er willekeurig geloot.

 

Heb ik een huurwoning?

Wij proberen zo spoedig mogelijk na de inschrijving te laten weten of we een huurappartement aan je kunnen toewijzen. Je krijgt van ons een optie op een woning aangeboden. Dit gebeurt via e-mail, nadat je jouw inschrijving hebt voltooid inclusief de aanlevering van alle benodigde documenten. Wij gaan vervolgens jouw gegevens beoordelen. Zijn deze akkoord, dan hopen we dat we je een huurovereenkomst voor een woning van een van jouw voorkeuren kunnen aanbieden.

Mocht je geen woning toegewezen krijgen, dan kom je op de reservelijst. Soms valt er een kandidaat-huurder af en kunnen we alsnog een ander blij maken.

We wensen je heel veel succes! En mocht je nog vragen hebben, mail dan even naar verhuur@vandesteege.nl. Bellen kan ook: 020-4357008.